Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tent vaccinatielocatie Middelburg vernield, verdachte aangehouden

Toegevoegd: 09-08-2021, 07.59 uur
Foto 1 van 22

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (9-8-2021 om 11:25)
61 jaar en dan nog je verstand niet ! dat je tegen Vaccinatie bent vind ik prima Maar dat je de keuze van andere niet kan accepteren en wilt ontnemen is heel wat anders. En dan ga je nachts de boel maar slopen ? heb je echt hulp nodig in mijn ogen
jacob (9-8-2021 om 11:20)
Er lopen veel gestoorden rond. Doordat men hierop heeft bezuinigd op de opvang en de evt straffen laag liggen wordt het met de dag gekker. De regeringen zijn hier debet aan maar ze slapen lekker verder en trekken zich er niets van aan. Evenals de bezetting en beloning van de Politie die veel heel veel te wensen overlaat.
LGT (9-8-2021 om 10:59)
Ik mag toch aannemen dat hier krachtig tegen wordt opgetreden. Dat betekent: alle schade laten betalen en niet afwentelen op de belastingbetalers. Wij mogen dit destructieve gedrag van een grote groep individuen in Nederland niet langer toestaan. Er moet afdoende worden opgetreden en zeker ook gestraft.
Michel (9-8-2021 om 10:27)
Laat deze aso maar een tijdje opgesloten zitten.
Nel (9-8-2021 om 09:47)
Of je nou voor of tegen vaccineren bent, van spullen van een ander blijf je af!! Het kan zijn natuurlijk dat meneer verward is maar waarom loopt hij dan "vrij"rond. Omdat het hier in dit land slecht geregeld is op gebied van geestelijke gezondheidzorg!! Zo triest voor deze meneer.
Cookie-instellingen beheren