Weerbericht:
Af en toe zon en meest droog, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Brandweer uitgerukt voor geknakte tak Marina Beach

Toegevoegd: 09-08-2021, 20.57 uur
Brandweer uitgerukt voor geknakte tak Marina Beach
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - De brandweer is zondag uitgerukt voor een geknakte grote tak die gevaarlijk boven een stacaravan hing op het vakantiepark Marina Beach. Met behulp van een redvoertuig kon de tak weggezaagd worden.


De brandweer van de post Mauritsfort kregen rond 16.55 uur een melding van de tak die boven een stacaravan hing. Met behulp van het redvoertuig van de brandweerpost Terneuzen-Zuidland kon de brandweer van Mauritsfort de tak wegzagen.

Ook het hulpverleningsvoertuig is nog ter plaatse gekomen in verband met de behoefte aan nog een kettingzaag, maar uiteindelijk bleek dit niet meer noodzakelijk te zijn. Toen de tak gezaagd was en het gevaar was geweken konden de brandweermensen weer terugkeren naar de posten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (10-8-2021 om 13:41)
2x brandweerauto's, belachelijk. Je kunt nu wel zien dat deze camping op instorten staat, ze hebben nog geen kettingzaag.
Cookie-instellingen beheren