Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Wielrenner zwaargewond na aanrijding in Middelburg

Toegevoegd: 10-08-2021, 13.13 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een wielrenner is dinsdag zwaargewond geraakt bij een aanrijding in Middelburg. De traumahelikopter kwam voor het incident uit Rotterdam gevlogen, de fietser is uiteindelijk per helikopter naar het ziekenhuis gevlogen.


Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de Haneveltweg bij Middelburg. Een auto botste daar tegen de wielrenner. Bij het ongeluk raakte de fietser zwaargewond, om de ambulancedienst te ondersteunen kwam de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse.

De wielrenner werd in de ambulance verzorgd om vervolgens overgeplaatst te worden in de traumahelikopter. Die is daarop richting het ziekenhuis in Rotterdam gevlogen waar het slachtoffer verder geholpen zal worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren