Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer nieuwe arrestatie voor geweldsdelicten Schouwen-Duiveland

Toegevoegd: 10-08-2021, 13.30 uur
Weer nieuwe arrestatie voor geweldsdelicten Schouwen-Duiveland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - De politie heeft dinsdagochtend een 17-jarige jongen gearresteerd in zijn woning in Tholen. De verdachte is aangehouden in het kader van het onderzoek naar de geweldsdelicten op Schouwen-Duiveland.


De jongen is de vijfde verdachte, die de politie heeft aangehouden. De politie onderzoekt of hij betrokken is geweest bij de geweldsincidenten. Eerder werden al drie jongeren, waarvan twee uit Schiedam, één uit Vlaardingen en één uit Abbenbroek, opgepakt door agenten.

Tien slachtoffers gemeld

In totaal hebben zich nu tien jongeren bij de politie gemeld, die slachtoffer zijn geworden van acht ernstige mishandelingen en twee berovingen van een fiets. De feiten vonden plaats tussen vrijdag 30 juli en donderdag 6 augustus. Voornamelijk in Scharendijke, maar ook in Burgh-Haamstede en Renesse.

De politie doet onderzoek naar de gepleegde feiten. De agenten blijven daarbij volgens de politie op zoek naar foto's, filmpjes of bewakingsbeelden van de incidenten. Men kan het materiaal uploaden op de website van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (10-8-2021 om 13:55)
Het geweld blijft maar aanhouden ik denk dat het beter is, als de daders bekend zijn sluit ze dan gewoon op tot een week na hun vakantie . Als de andere dat horen bedenken ze zich misschien wel , voor ze er weer op los slaan.
Cookie-instellingen beheren