Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Koe belandt in sloot Yerseke

Toegevoegd: 10-08-2021, 18.02 uur
De brandweer kreeg de koe met touwen uit de sloot.
De brandweer kreeg de koe met touwen uit de sloot.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Remi Mesu

YERSEKE - De brandweer van Yerseke is dinsdagochtend uitgerukt voor een koe die in de sloot was beland bij Yerseke. Uiteindelijk konden de medewerkers van de brandweer het dier uit het water halen.


De koe belandde rond 09.20 uur bij een weiland aan de Akkerseweg bij Yerseke in de sloot . Omdat het dier niet meer op eigen kracht uit het water kon komen, werd de hulp van de brandweer ingeschakeld.

Eenmaal ter plaatse konden de medewerkers van de brandweer de koe met behulp van touwen uit de sloot krijgen. Toen het dier weer veilig op het droge stond, konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne in Yerseke.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren