Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie houdt verdachte man aan in Terneuzen

Toegevoegd: 04-03-2007, 22.17 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zondagochtend in Terneuzen een verdachte man aangehouden.

Rond elf uur 's ochtends werden agenten op straat aangesproken met de melding dat er een verdachte man rondhing in een auto op de Grenulaan. Toen de politie ging kijken, reed de man weg.

Toen de politie probeerde een stopteken te geven, reed de man slingerend verder. Hij reed enige tijd in de berm en een achtervolging volgde. Op de rotonde van de Buitenhaven wist de politie de man tot stoppen te dwingen.

Van de automobilist, een 43-jarige man uit het Belgische Waregem, werd een blaastest afgenomen. Hij bleek niet gedronken te hebben. De man verklaarde dat hij zijn auto aan het opruimen was. Hij kreeg twee boetes die hij direct moest voldoen.

Omdat de man het geld niet bij zich had, wilde hij dit ging halen bij een pinautomaat. Dit moest onder begeleiding van de agenten gebeurden dus zodoende moest de man in zijn auto achter de surveillancewagen aanrijden.

Omdat de man wederom zorgde voor gevaarlijke situaties werd de man weer aan de kant gezet. Hij werd overgebracht naar het bureau. Daar is een urinetest afgenomen om zodoende te bekijken of de man onder invloed van verdovende middelen was.

De uitkomst is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750