Weerbericht:
Op de meeste plaatsen droog, in het zuidoosten kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste zwemmer voor Walcherse kust blijkt loos alarm

Toegevoegd: 10-08-2021, 21.18 uur - Update: 10-08-2021, 21.20 uur
De hulpdiensten zochten onder meer de kust bij Zoutelande af
De hulpdiensten zochten onder meer de kust bij Zoutelande af
© Foto: Jordan Pinas
Door: Remi Mesu

ZOUTELANDE - Een melding van een zwemmer die vermist zou zijn heeft dinsdagavond voor een grote zoektocht voor de Walcherse kust gezorgd. Onder meer de KNRM, een helikopter en Rijkswaterstaat zochten het water af.


De politie zou rond 19.15 uur een melding binnen hebben gekregen dat een zwemmer zou zijn gezien. Hij zou voor het laatst zijn gezien ter hoogte van Strandpaviljoen de Zeebries. De meldkamer gaf vervolgens de melding weer door aan het Kustwachtcentrum die uiteindelijk de kustwacht inschakelde. 

Hierop werd een zoekactie opgezet voor de kust van Walcheren. Verschillende boten, de strandwacht en een helikopter zochten het water af naar de zwemmer. Omdat er geen kleding was gevonden, geen opgegeven vermissing was en er verder geen andere meldingen binnen waren gekomen van een vermiste zwemmer, besloten de hulpdiensten rond 20.45 uur de actie te beëindigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren