Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man buiten bewustzijn na mishandeling

Toegevoegd: 04-03-2007, 23.09 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Omstreeks 19.15 uur gisteravond is een 53-jarige Vlissinger in de Lindeijerlaan in zijn woonplaats mishandeld.

De man liep nabij de bouwplaats bij een voormalig fietspad in voornoemde straat toen hij vijf mensen zag staan. Hij keek naar de vijf personen en één van hen riep toen: “Wat zit je nou te kijken?” De man maakte een opmerking terug dat hij mocht kijken waar hij wilde en liep door.

Ineens kwam er uit het niets een vrouw op hem afgerend en deze vrouw gaf de man een dusdanig harde klap in het gezicht dat de man het bewustzijn verloor. De man viel op de grond en toen hij weer bijkwam merkte hij dat hij geschopt en geslagen werd.

Doordat de man halfzijdig verlamd is kon hij geen weerstand bieden aan zijn belagers. De man is overeind geholpen door drie jongens en meisjes die hem ook hebben geholpen zijn spullen bij elkaar te zoeken. De man heeft een pijnlijke kaak overgehouden aan de mishandeling.

De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844. Een signalement van de verdachten is bekend, zij het summier: De jongen was tussen de 15 en 20 jaar oud, hij had een donkere huidskleur en was 1.60 meter lang.

De vrouw was klein, had een gezet postuur en had eveneens een donkere huidskleur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750