Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Letsel bij ongeluk op fietspad in Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2021, 12.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Bij een ongeluk op het fietspad langs de Terneuzensestraat (N290) in Terneuzen is vanmorgen een 35-jarige wielrenster uit Axel gewond geraakt.


Rond 10.15 uur vond er ter hoogte Kraagdijk een aanrijding plaats op het fietspad. Een 41-jarige man uit Vlierden reed hier samen met een 11-jarige passagier op zijn brommer over het fietspad in de richting van Terneuzen toen er ter hoogte van de Kraagdijk een wielrenster het fietspad op kwam rijden. Hierna volgde een frontale botsing.

De vrouw raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De man en het jongetje bleven ongedeerd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. De bromfietser kon zijn weg vervolgen, de fiets is door de politie meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-8-2021 om 10:34)
Iedereen kan zeggen wat hij wilt daarom is dit een forum, ik ben ook van mening dat gezien het grote aantal ongelukken met wielrenners deze gewoon niet thuis horen op de openbare weg. Er zijn fatsoenlijke maar dat is absoluut de minderheid. Ze gaan er overal maar van uit dat iedereen maar kan anticiperen op hun belachelijke snelheden op fietspaden en dat werkt gewoon niet. Als ik mij niet aanpas met snelheid in de auto dan heb ik ook overal aanrijdingen en kan dan wel lopen schelden maar dat is dan onterecht.
Emergo (12-8-2021 om 12:45)
En weer heeft iemand commnetaar die er niet bij was en begint te zeuren over een bel op de fiets. Misschien nog eens goed lezen ?
Jarno Hamelink (12-8-2021 om 10:49)
Ventileer niet je mening als je geenn idee hebt wat er is gebeurd.....
Joris (11-8-2021 om 14:07)
Gisteren iemand zwaargewond met een racefiets en vandaag ook weer. Was het eerst een wekelijks gebeuren gaan we nu naar dagelijks? Geen bel aanwezig op je racefiets, dan kan je niemand waarschuwen bij dreigend gevaar. Gevalletje eigen schuld denk ik dan. En strafbaar, een fietsbel is nog steeds een wettelijk verplichte accessoire.
Cookie-instellingen beheren