Weerbericht:
Vandaag bewolkt en regen, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisjes mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 04-03-2007, 23.11 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Twee meisjes, van 20 en 16 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, zijn vanavond rond 18.00 uur mishandeld op de kruising Troelstraweg/Alexander Gogelweg in hun woonplaats.

De meisjes fietsten, met 6 andere kinderen, het kruispunt over en een van de twee meisjes werd afgesneden door een jongen op een snorfiets. Hier maakte zij een opmerking over en tot haar grote verbazing draait de jongen de snorfiets en komt terug naar het meisje.

Een discussie met woorden slaat al gauw om in een handgemeen en het meisje wordt aan haar haren naar de grond getrokken. Haar belager geeft haar klappen op haar hoofd en gooit haar op de grond. Haar zusje probeert haar te ontzetten, maar vangt zelf ook de nodige klappen en schoppen.

Hierop verlegt de jongen zijn aandacht dus naar het 20-jarige zusje. De bijrijdster die bij de jongen op de snorfiets zat stapt van het voertuig af, zet het netjes, midden op de rijbaan, op de standaard en begint zich te bemoeien met het gevecht. Zij gaat verder met het slaan van het 16-jarige meisje. Dan ineens is het gevecht ten einde en stappen de twee weer op hun snorfiets en rijden verder.

Vermoedelijk zijn er diverse getuigen van deze mishandeling. Er moesten namelijk nogal wat auto’s uitwijken voor de midden op de rijbaan gestalde snorfiets. Ook was er een man die zijn hond aan het uitlaten was. Mogelijk hebben nog meer mensen het voorval gezien.

De politie zoekt daarom naar getuigen van deze mishandeling. Zij kunnen zich melden op het politiebureau of bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844. Er is een signalement van beide aanvallers bekend.

De jongen was blank en ongeveer 20 jaar oud, hij had blond stekelhaar en was ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij had een normaal postuur en was gekleed in een bruine korte lederen jas en een spijkerbroek. Hij droeg sportschoenen en had in één oor een oorbel.

Het meisje was eveneens blank en ongeveer 18 jaar oud. Zij had blond halflang haar tot op de schouders en was ongeveer 1.70 meter lang. Opvallend was dat het meisje felblauwe ogen had. Zij was vermoedelijk ook gekleed in een spijkerbroek en een zwarte jas.

De snorfiets betrof een fel rood exemplaar met een blauwe kentekenplaat. Hij had zwarte handvaten en witte dikke spaken. Een en ander is voorgevallen tussen 17.45 en 18.15 uur. De meisjes zijn lichtgewond geraakt aan gezicht, hoofd en knieen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750