Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Weer verdachten opgepakt voor geweldsdelicten Schouwen

Toegevoegd: 12-08-2021, 11.05 uur
Weer verdachten opgepakt voor geweldsdelicten Schouwen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - De politie heeft dinsdag en woensdag weer vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar de geweldsincidenten op Schouwen. Hiermee komt het totaal op negen verdachten.


Op een caping aan de Maireweg werd dinsdagmiddag een 17-jarige jongen uit Gouda aangehouden. Dinsdagavond werd op de Hogeweg in Burgh-Haamstede een 14-jarige jongen uit Utrecht gearresteerd.  Woensdag volgden de aanhoudingen van twee jongens (leeftijd 17 en 18 jaar) uit Vlaardingen. Zij werden op dezelfde camping opgepakt. Het viertal is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Van de negen verdachten zitten nog zeven jongens vast. De andere twee jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijven verdachte in dit rechercheonderzoek. Er hebben zich na maandag geen nieuwe slachtoffers meer bij de politie gemeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (12-8-2021 om 13:21)
goed werk politie .nu nog een stevige straf wanneer ze veroordeeld worden .als ze zwaar geweld kunnen plegen moeten ze ook zwaar gestraft worden .ook als voorbeeld
Cookie-instellingen beheren