Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man toont geslachtsdeel aan kinderen in Zoutelande

Toegevoegd: 12-08-2021, 16.00 uur
Man toont geslachtsdeel aan kinderen in Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - Op de Westkapelseweg in Zoutelande is woensdagmiddag een man gearresteerd omdat hij aan twee Duitse meisjes zijn geslachtsdeel toonde. De politie is nog op zoek naar getuigen en meer slachtoffers.


De man werd rond half twee aangehouden. Hij had even daarvoor de twee kinderen (8 en 13 jaar) hevig laten schrikken, terwijl hij op een bromfiets reed. De meisjes traden kordaat op en gaven aan de politie een duidelijk signalement van de man en de bromfiets door. Agenten zagen op de Westkapelseweg de man rijden. Hij werd aangehouden. Het gaat om een inwoner uit Vlissingen. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

De man is woensdag verhoord. De politie verdenkt hem ook van een soortgelijk incident op vrijdag 6 augustus jl. aan het Weyevlietplein in Vlissingen, waarbij hij zijn geslachtsdeel aan een 11-jarig meisje toonde. De man is woensdag over beide zaken verhoord en wordt hiervoor vervolgd. In afwachting van de rechtszaak mocht hij het cellencomplex verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (12-8-2021 om 18:54)
Het is er wel lekker weer voor! Bah!
Cookie-instellingen beheren