Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Celstraf voor misbruik minderjarig meisje

Toegevoegd: 12-08-2021, 16.03 uur
Celstraf voor misbruik minderjarig meisje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 37-jarige B. van der H. uit Sint Annaland tegen wie een gevangenisstraf van drie jaar, waarvan een half jaar voorwaardelijk was geëist voor verkrachtingen en ontucht met een jong meisje, is daarvoor donderdag veroordeeld tot dertig maanden cel. Daarnaast moet hij zijn slachtoffer een schadevergoeding van ruim 12.000 euro betalen. 


Van der H. woonde destijds in Kruiningen en daar werd vanaf mei 2017 een jong meisje met de nodige problemen ettelijke keren door hem seksueel misbruikt. Het meisje was, toen het misbruik begon dertien jaar. Voor het meisje was Van der H. de man die ze vertrouwde en bij wie ze al haar problemen kwijt kon.

Eind vorig jaar werd het misbruik bekend werd er aangifte gedaan. Het gevolg van het misbruik was dat Van der H. zich genoodzaakt zag te verhuizen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren