Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer zoekt drenkelingen na vondst auto

Toegevoegd: 05-03-2007, 02.47 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De Stadsgewestelijke brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag een zoekactie op touw gezet nadat in Oost-Souburg een auto in een watergang was gevonden.

Rond twaalf uur werd ontdekt dat er bij de Molenweg ter hoogte van de flatgebouwen een witte Fiat Uno in het water lag. Toen de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen, was niet duidelijk of er nog mensen in het water lagen.

Zodoende werd een zoekactie gestart. Hierbij werden ook brandweerduikers ingezet. Tijdens de zoekactie bleef een ambulance stand-by staan en waren er diverse brandweerlieden op de kant aanwezig.

Uiteindelijk werden er geen drenkelingen meer aangetroffen. Mogelijk gaat het om een gestolen auto. De auto is geborgen door bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen.

Videofragment volgt maandag.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren