Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 172 km

Auto in de sloot bij Ovezande, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 13-08-2021, 01.44 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

OVEZANDE - Bij Ovezande is donderdagavond een automobilist van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen. Er raakte niemand gewond, de bestuurder is wel door de politie aangehouden en meegenomen.


Rond 22.20 uur gebeurde het eenzijdige ongeluk op de Nissestelle. In een flauwe bocht raakte de bestuurder met zijn auto van de weg en kwam in de sloot tot stilstand. In eerste instantie was er mogelijk sprake van een beknelling en daarom rukte ook de brandweer uit. Hiervan bleek ter plaatse geen sprake te zijn.

De bestuurder zat samen met een kind in het voertuig. Beide zijn nagekeken, maar raakten niet gewond. De politie heeft de automobilist aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het kind is door de ambulancedienst thuisgebracht. Bergingsbedrijf De Moor is ter plaatse gekomen om het voertuig af te voeren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (13-8-2021 om 21:40)
In de PZC stond dat de bestuurder (35 jaar uit ''s Gravenpolder) had gedronken. Hij had dus ook - zoals hierboven beschreven - een kind in de auto. Onverantwoord gedrag! Van mij mag hij uit de ouderlijke macht worden gezet.
Cookie-instellingen beheren