Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Voetganger aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 14-08-2021, 21.15 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een voetganger is zaterdag in Vlissingen aangereden door een bestelbus. Uiteindelijk is één persoon naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.45 uur in de Bloemenlaan in Vlissingen. Een voetganger werd daar geschept door een bestelbus. Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze kwam echter niet ter plaatse.

Het is nog onbekend wat de oorzaak van het ongeluk was. De politie heeft de straat nu gedeeltelijk afgesloten voor het overige verkeer om onderzoek te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (15-8-2021 om 13:06)
Triest, maar zeker niet verrassend. Tis daar af en toe een schorriemorrie racebaan.
Walter (15-8-2021 om 08:42)
klopt allemaal maar wat gaan we er tegen doen een paar jaar geleden hadden ze overal extra drempels maar deze zijn nagenoeg allemaal weg leg deze terug en het scheelt weer een stuk
Piet (15-8-2021 om 01:32)
Rijden daar als idioten!
Anoniem (15-8-2021 om 01:29)
Was te verwachten Rijden als idioten door de straten in het midden gebied
Cookie-instellingen beheren