Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Verdachte van witwassing aangehouden in Domburg

Toegevoegd: 14-08-2021, 22.17 uur
Verdachte van witwassing aangehouden in Domburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

DOMBURG - De politie heeft zaterdagmiddag in Domburg een verdachte aangehouden op verdenking van witwassing. Bij de arrestatie is volgens de politie onder meer geld en een dure auto in beslag genomen.


De verdachte werd in de middag aangehouden door de politie. De agenten kunnen weinig kwijt over de exacte verdenkingen, maar geeft aan dat de man verdacht wordt van witwassing. Naast de arrestatie werd een geldbedrag en een, volgens de politie, dure auto in beslag genomen. De verdachte is inmiddels overgebracht naar Torentijd.

De verdachte zou bij de aanhouding onder invloed zijn geweest. Ook had hij werktuigen bij zich om sloten van fietsen open te knippen. Verder troffen agenten bij de man een opengeknipt fietsslot aan. De politie vermoedt dat die van een fiets is die in de omgeving van Oostkapelle is gestolen. Mensen die denken dat het om hun fiets gaat, kunnen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren