Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij steekpartij in de duinen Breskens

Toegevoegd: 15-08-2021, 07.01 uur
Door: Remi Mesu

BRESKENS - Bij een steekpartij in de duinen bij Breskens is zondagochtend één iemand gewond geraakt. De politie doet nog onderzoek.


De politie kreeg rond 04.30 uur een melding binnen van een steekpartij in de duinen ter hoogte van strandpaviljoen Beachhouse 25 in Breskens.

Ter plaatse bleek één persoon gewond te zijn geraakt. Na verzorgd te zijn door het ambulancepersoneel is deze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd de  traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd voor het incident. Deze kon boven Noord-Beveland echter omkeren.

Het is nog niet bekend of er al iemand is aangehouden voor de steekpartij in de duinen. De politie doet nog onderzoek naar het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (15-8-2021 om 13:46)
En voordat men weer komt met die verhaaltjes van "dit deden we vroeger met onze vuisten".... Boeiend..... Wees er maar trots op dat je kennelijk geweld moest gebruiken om je punt te maken.....
Strakka (15-8-2021 om 12:15)
Ben die asociale recreatie brance wel beu. Het is tijd dat vakantieparken gesloten gaan worden en de mensen die hier wonen weer mogen leven. m.a.w. oprotten met die recreatie !
cq (15-8-2021 om 10:24)
Wat verwacht je in Crimineel West Zeeuws Vlaanderen is het niet met alcohol achter het stuur, steken ze elkaar over hoop. Ik was gisteravond nog in Breskens, het Spuiplein ontzettend druk, met volle restaurants wel gemeente Sluis een vraag kwam bij mij op de leefbaarheid komt in het geding hoe heb je het zo ver kunnen laten komen, je hebben heel de kust naar de verdommenis geholpen, met alle uit wassen die er uit voortkomen ook Breskens.... als dit zo door gaat met jullie kunstmatig faciliteren het verkeer rijd alle kanten uit kris kras door elkaar met de elektrificeerde voertuigen, steppen, scooters, em aller lei andere rotzooi. Het is een groot pretpark en vreet schuren een Vee stal is er jaloers op! Shame.
jan (15-8-2021 om 09:36)
Het word steeds gekker ,wat zou deze persoon voor straf krijgen als ze hem vinden? echt benieuwd misschien een taakstraf met een proeftijd . Wat nu als één hond bijt dan moet de hond worden afgemaakt de baas krijgt een boete en hij heeft een strafblad ? Het is één omgekeerde wereld hier in Nederland .Die gasten weten precies om er mee weg te komen als ze er één neersteken/schieten er zijn geen normen en waarden meer .
Alex (15-8-2021 om 09:21)
Schering en inslag tegenwoordig, en dit begint al vroeg. Er lopen knulletjes van 12 met een mes op zak. Waar gaat dit naar toe. Vroeger als we onenigheid met mekaar hadden gaven we een paar oorvegen ,en daarna maakten we het weer goed. Toen was er nog Respect, nu niet meer. Bij een verkeerde blik worden er al dreigementen over en weer geslingerd, en/ of een mes tevoorschijn gehaald. Jammer, maar dit zal alleen maar erger worden.
mar (15-8-2021 om 09:16)
Wat moeten ze nu 's nachts op het strand? en dan met een steekwapen. Alleen maar rottigheid uithalen of zoeken. Leg ze maar eens een uurtje of wat op een zandplaat eerst in de zon en dan tot het water komt.
Cookie-instellingen beheren