Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier verdachten aangehouden voor steekpartij Breskens

Toegevoegd: 15-08-2021, 10.24 uur - Update: 15-08-2021, 15.58 uur
De politie was met meerdere agenten ter plaatse.
De politie was met meerdere agenten ter plaatse.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De politie heeft vier verdachten aangehouden in verband met de steekpartij die zondag in het duingebied bij Breskens plaats vond. Bij het incident raakte een 23-jarige man ernstig gewond.


De steekpartij gebeurde zondag rond 04.35 uur in het duingebied bij de Walendijk. De politie kreeg een melding binnen dat er een man zou zijn neergestoken. Daarop gingen er direct meerdere agenten ter plaatse. Ze troffen op een duinovergang aan de Zeeweg een ernstig gewonde man aan. Deze is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Er werd ter plaatse direct een onderzoek opgestart wat er toe leidde dat kort na het incident zes personen werden aangehouden. Twee jongens die in het duingebied waren zijn kort na hun aanhouding vrijgelaten. Op een camping in de buurt werden vier verdachten aangehouden. Twee 17-jarige meisjes uit Oostburg en twee jongens, waarvan één 16-jarige en één 17-jarige, uit Maastricht. Wat hun rol bij het incident is wordt onderzocht. De meisjes zijn volgens de politie inmiddels gehoord en in vrijheid gesteld. Ze zijn niet langer verdachten in deze zaak.

De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen van het incident. Mensen die in het gebied rondom de Walendijk iets hebben gezien of gehoord worden gevraagd zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (15-8-2021 om 10:52)
Wat bezielt de jeugd van tegenwoordig om bij onenigheid gelijk maar erop los te steken. Als deze jongeren inderdaad bij dit incident betrokken zijn geweest mogen ze van mij als volwassenen worden veroordeeld. En dat zou bij elke vergelijkbare incidenten moeten gebeuren.
Cookie-instellingen beheren