Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Vier verdachten aangehouden voor steekpartij Breskens

Toegevoegd: 15-08-2021, 10.24 uur - Update: 15-08-2021, 15.58 uur
De politie was met meerdere agenten ter plaatse.
De politie was met meerdere agenten ter plaatse.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De politie heeft vier verdachten aangehouden in verband met de steekpartij die zondag in het duingebied bij Breskens plaats vond. Bij het incident raakte een 23-jarige man ernstig gewond.


De steekpartij gebeurde zondag rond 04.35 uur in het duingebied bij de Walendijk. De politie kreeg een melding binnen dat er een man zou zijn neergestoken. Daarop gingen er direct meerdere agenten ter plaatse. Ze troffen op een duinovergang aan de Zeeweg een ernstig gewonde man aan. Deze is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

Er werd ter plaatse direct een onderzoek opgestart wat er toe leidde dat kort na het incident zes personen werden aangehouden. Twee jongens die in het duingebied waren zijn kort na hun aanhouding vrijgelaten. Op een camping in de buurt werden vier verdachten aangehouden. Twee 17-jarige meisjes uit Oostburg en twee jongens, waarvan één 16-jarige en één 17-jarige, uit Maastricht. Wat hun rol bij het incident is wordt onderzocht. De meisjes zijn volgens de politie inmiddels gehoord en in vrijheid gesteld. Ze zijn niet langer verdachten in deze zaak.

De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen van het incident. Mensen die in het gebied rondom de Walendijk iets hebben gezien of gehoord worden gevraagd zich te melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (16-8-2021 om 19:16)
@simsalabim, respecteer een ander zijn mening, lijkt mij iets van fatsoen. Normaal heb jij niets op met de politie maar nu is er een andere windrichting en je veranderd compleet in je reacties. Van mij mogen de daders op de e stoel.
Eeuwig Winter (16-8-2021 om 13:33)
@ johan, je hebt gelijk. Normaal zou de zomer een prettige tijd moeten zijn waar je heel het jaar naar uitkijkt, zeker in zeeland, maar je zou liever van winter naar winter gaan in het zeeland van vandaag de dag.
bram goeree (16-8-2021 om 13:09)
ben het helemaal eens met Grote Smurf .de straffen zijn veel te laag en dat werkt dit in de hand .zware straffen schrikken wel degelijk af .maar ja die slappe hap van die rechters snappen het blijkbaar nog steeds niet dus gaat dit nog gekker worden
Timsalabim (16-8-2021 om 11:41)
Bram; ook vuistgevechten zijn uit den boze, het is niet de bedoeling dat je dmv geweld je punt of mening doordrukt. En als je dit wel vindt, vind ik je maar een looser!
bram (16-8-2021 om 03:42)
Te gek voor woorden. We worden steeds meer geconfronteerd met steek incidenten. Zijn we zo laf aan het worden dat men het "gewone vuistgevecht" net als vroeger niet meer aandurft? Messentrekkers zijn bangeschijters, die moeten we ook absoluut anders berechten als de rest van de club. Ben je een messentrekker, dan ben je een verrader, dan ben je laf en daarnaast absoluut onberekenbaar. Daar dient een "zeer" stevige straf tegenover te staan. Ik weet er wel 1. Zal het nu niet noemen, maar ga door en je hoort nog van me. Ben zelf ook slachtoffer van zo'n idioot. Na ons gesprek loopt hij nu iets moeilijker. Het is hem gegund !! En....kom ik je weer tegen, dan krijg je de rest van de rekening !! Sukkel.
Aart (16-8-2021 om 00:07)
Sorry, ik kan niet getuigen. Op dat tijdstip lig ik in mijn bed.
Cookie-instellingen beheren