Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Twee fietsers gewond bij botsing in Goes

Toegevoegd: 15-08-2021, 15.55 uur
Eén persoon werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht..
Eén persoon werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht..
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

GOES - Twee fietsers zijn zondag gewond geraakt bij een botsing in Goes. De bestuurders raakten met elkaar in botsing op een fietspad.


Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur bij het fietserstunneltje aan de Westerstraat in Goes. Twee fietsers botsten daar met elkaar en liepen beiden verwondingen op door het ongeluk. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Eén van de fietsers kon, met haar arm in een mitella, door de politie naar huis worden gebracht. De andere fietser werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook werden de fietsen van de betrokkenen door de politie teruggebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rianne (17-8-2021 om 12:40)
Beste Wim, Ik heb geen commentaar op het gebeurde want ik was er niet bij, ik vroeg het me alleen maar af hoe je dat op zo'n breed fietspad voor elkaar krijgt. Mijn ervaring met de tegemoetkomende fietsers was alleen maar om te vertellen dat als ik zelf niet had opgelet of de berm in was gegaan dit ook een botsing was geworden op een smal fietspad. Dus als u dat als commentaar hebt opgevat dan is dat uw probleem. Fijne dag verder.
AntiGSM (17-8-2021 om 09:43)
Iedereen kan zeggen wat hij wilt, vroeger heb ik ook zat gefietst, de domme ongelukken die er tegenwoordig gebeuren hadden wij gewoonweg niet! Natuurlijk was het veel minder druk maar de lompigheid die ik tegenwoordig zie slaat echt nergens op! Dus zolang fietsers zich zo blijven gedragen (en zijn opgevoed) zullen er alleen maar nog veel meer ongelukken gebeuren. Ze zitten straks allemaal met een helm op en wat later met zijwieltjes. Dit alles om de gevolgen van het domme gedrag op te vangen, je kan beter zorgen voor verkeersveilige maatregelen (gedrag) dan de klappen op straat op te vangen met een helm.
Wim (16-8-2021 om 22:07)
Maar waren het kinderen? Reden ze elkaar tegemoet? Keken ze op hun GSM? zoveel vragen bij bij het commentaar van rianne en antigsm
Ik (16-8-2021 om 20:56)
Beste antiGSM ik ben blij dat u weet wat de oorzaak is zonder dat u er bij was. Ik kan u uit de droom helpen, want er waren geen gsm,s bij betrokken. Ook geen jeugd. 2 volwassenen, waarvan 1 persoon niet oplette en de ander deze persoon ( die zich keurig aan elke regel hield) de ander niet meer kon ontwijken. Helaas met vervelende en pijnlijke gevolgen
AntiGSM (16-8-2021 om 13:51)
Fietsers kunnen bijna alles zonder moeite! Geven nergens richting aan, rijden maar een beetje door elkaar, zijn vreselijk egoïstisch door niemand langs te laten enz enz. Overgroot gedeelte van de jeugd nog steeds erg druk met GSM op de fiets. Alles is terug te voeren naar de ouders; kinderen krijgen geen goed voorbeeld meer op de fiets, ouders hebben het zelf veel te druk met GSM op de fiets. Kinderen leren dus ook niet om richting aan te geven en doen ook maar wat verkeerds na....
Rianne (15-8-2021 om 19:01)
Ik vraag me altijd af hoe je nou op zo'n breed fietspad met elkaar in botsing kan komen. Ik reed zelf laatst op een fietspad toen er 2 fietsers mij tegemoet kwamen naast elkaar fietsend niet van plan om achter elkaar te gaan rijden. De een reed op mijn helft van het fietspad dus ik kon zelf de berm in. Lijkt me op zo'n breed fietspad als deze onwaarschijnlijk.
Cookie-instellingen beheren