Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 61 km

Buitenbrand Vogelwaarde, opschaling naar middelbrand

Toegevoegd: 15-08-2021, 19.10 uur
De brandweer schaalde op naar middelbrand.
De brandweer schaalde op naar middelbrand.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Bij Vogelwaarde is vanavond op meerdere plaatsen op een stuk landbouwgrond brand ontstaan. De brandweer heeft het vuur inmiddels onder controle. 


De brand bij de Copwijkseweg werd omstreeks 18.30 uur ontdekt en in eerste instantie gemeld vanaf de Kamperweg. Tien minuten na de melding werd opgeschaald naar middelbrand. Dit resulteerde in de inzet van twee blusvoertuigen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is de brand begonnen met een auto die over de landbouwgrond is gereden. "Hierdoor zijn meerdere brandhaarden ontstaan", aldus de VRZ. Rond 19.05 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren