Weerbericht:
Zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Flinke files bij aanrijding met gewonden A58

Toegevoegd: 06-03-2007, 08.53 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een aanrijding op de A58 nabij bedrijventerrein De Poort II in Rilland zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt.

Even voor zes uur botsten op de baan in de rijrichting van Bergen op Zoom een vrachtwagen en enkele personenauto's op elkaar. De truck reed door de middenberm en blokkeerde de weg.

De brandweer Reimerswaal rukte met meerdere voertuigen uit, maar er bleek geen sprake te zijn van een beknelling. Alle personen konden zelf uit hun auto's komen. De gewonden zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.

Door het ongeluk ontstond een flinke benzinelekkage. Medewerkers van Rijks-waterstaat hebben het wegdek gereinigd.

Het ongeluk zorgde voor grote verkeershinder. Doordat de vrachtwagen de snelweg volledig blokeerde ontstond een file. Op een gegeven moment had deze zelfs een lengte van acht kilometer.

Het verkeer werd omgeleid via de Oude Rijksweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren