Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Zeecontainer met oud papier in brand Scharendijke

Toegevoegd: 17-08-2021, 23.18 uur
In de zeecontainer zat oud papier en karton. In de zeecontainer zat oud papier en karton.
In de zeecontainer zat oud papier en karton.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Brandweerlieden van de posten Renesse en Burgh-Haamstede hebben dinsdagochtend samen een brand in een zeecontainer geblust.


Rond 08.00 uur werd ontdekt dat er rook kwam uit de inzamelcontainer voor oud papier en karton op het terrein bij voetbalvereniging ZSC'62 aan de Elkerzeeseweg in Scharendijke. Na de melding werden de tankautospuit van de post Scharendijke en de waterwagen van de post Burgh-Haamstede opgeroepen.

Omdat er onvoldoende bezetting was voor de brandweerwagen uit Scharendijke werden de collega's van Renesse met hun tankautospuit ter plaatse gestuurd. Samen met de bemanning van de waterwagen hebben zij de brand geblust.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren