Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Celstraf geëist voor incestueuze Tholenaar

Toegevoegd: 19-08-2021, 15.07 uur
Celstraf geëist voor incestueuze Tholenaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Justitie in Middelburg heeft donderdag tegen de 63-jarige M. B. uit Tholen een celstraf van 18 maanden plus zes maanden voorwaardelijk geëist. De Tholenaar, die diverse malen zijn tranen liet vloeien, wordt ervan verdacht van 2009 tot begin 2017 zijn dochter seksueel te hebben misbruikt.


Het misbruik begon toen het meisje zeven jaar oud was en stopte toen zij te kennen gaf dat daar niet van gediend te zijn. Het misbruik van B. begon toen hij zijn dochtertje naar bed bracht en haar aanraakte. Van aanraken kwam betasten en betasten werden handelingen die vaders niet met hun dochters behoren te doen.

Niet alleen kon B. zijn handen niet thuishouden bij het naar bed brengen van zijn dochter, ook als zij tussen haar (slapende) moeder en vader kroop en tijdens vakanties kon hij niet van haar afblijven. Pas in 2019 werd er aangifte gedaan tegen B. De Tholenaar is inmiddels in therapie gegaan.

De rechtbank doet uitspraak op 2 september.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (19-8-2021 om 19:42)
helaas zal de straf altijd te mild zijn, wat een waardeloze rotlui zijn toch die misbruikers.
Cookie-instellingen beheren