Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met ingevorderd rijbewijs, auto kwijt

Toegevoegd: 19-08-2021, 15.10 uur
Man rijdt met ingevorderd rijbewijs, auto kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Hoek de auto van een 23-jarige man in beslag genomen omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs eerder al was ingenomen.


Agenten zagen de man rond 02.30 uur over de Grootteweg bij Hoek rijden. De uit Biervliet afkomstige bestuurder bleek echter helemaal niet te mogen rijden. Zijn rijbewijs was namelijk eerder al ingenomen vanwege het rijden onder invloed. "Aan de man was toen duidelijk gemaakt dat hij niet mocht gaan rijden. Dat deed hij toch en agenten betrapten hem", zo vertelt de politie.

Omdat de man zijn rijbewijs al kwijt was, werd in overleg met de officier van justitie besloten zijn auto in beslag te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
LOL (19-8-2021 om 18:11)
Altijd dezelfde ***....
Pak (19-8-2021 om 16:55)
Je komt tegenwoordig nergens meer zonder auto, als je een auto hebt, kun je overal heen.
Cookie-instellingen beheren