Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met ingevorderd rijbewijs, auto kwijt

Toegevoegd: 19-08-2021, 15.10 uur
Man rijdt met ingevorderd rijbewijs, auto kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag in Hoek de auto van een 23-jarige man in beslag genomen omdat hij reed terwijl zijn rijbewijs eerder al was ingenomen.


Agenten zagen de man rond 02.30 uur over de Grootteweg bij Hoek rijden. De uit Biervliet afkomstige bestuurder bleek echter helemaal niet te mogen rijden. Zijn rijbewijs was namelijk eerder al ingenomen vanwege het rijden onder invloed. "Aan de man was toen duidelijk gemaakt dat hij niet mocht gaan rijden. Dat deed hij toch en agenten betrapten hem", zo vertelt de politie.

Omdat de man zijn rijbewijs al kwijt was, werd in overleg met de officier van justitie besloten zijn auto in beslag te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-8-2021 om 12:39)
niet enkel zijn auto vernietigen maar laat hem ook maar een poosje gaan zitten .want die persoon is best hardleers .wanneer hij iemand aan rijd is hij niet verzekerd dus kan je naar je geld fluiten .
@ Nicky (19-8-2021 om 22:28)
Zeg je dat ook tegen die zatlap die je moeder doorrijdt...?
Nicky de Kramer (19-8-2021 om 19:41)
het CBR en Openbaar Ministerie achten geen waarde aan de huidige situatie m.b.t. corona ik vind dit in veel situaties inmiddels niet meer ethisch verantwoord
Michel (19-8-2021 om 18:52)
Auto op de schroothoop gooien. Behoorlijke hoge boete geven.
IND (19-8-2021 om 18:40)
LoL wa een kansloze sukkel deze gast...
Ineke (19-8-2021 om 18:14)
Zorg dan dat je rijbewijs niet ingevorderd wordt als je een auto zo hard nodig hebt. Deze auto in schredder zodat hij niet opnieuw kan gaan rijden.
Cookie-instellingen beheren