Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop bij ongeluk in Groede

Toegevoegd: 20-08-2021, 19.22 uur
Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - Bij een ongeluk in Groede zijn vanmiddag twee voertuigen beschadigd geraakt. Eén hiervan sloeg over de kop en kwam in een sloot tot stilstand.


De aanrijding vond rond 14.50 uur plaats op de Barendijk. Volgens de politie kwamen er door nog onbekende oorzaak twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de voertuig vloog na de aanrijding over de kop en kwam in de sloot tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle betrokkenen als uit hun voertuig. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (23-8-2021 om 07:34)
Wees altijd voorzichtig met je antwoorden maar ik vermoed toch wel dat de snelheid niet zo laag was als je over de kop gaat en in de sloot beland laten we hopen dat het alleen met de schade afloop en verder geen verwondingen zijn opgelopen
Cookie-instellingen beheren