Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 83 km

Auto’s beschadigd na botsing in Middelburg

Toegevoegd: 21-08-2021, 16.32 uur
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een kop-staartbotsing in Middelburg is zaterdagmiddag schade ontstaan aan twee voertuigen. Er raakte niemand gewond.


Even voor 14.00 uur werd er melding gemaakt van een ongeluk nabij de Hans Lipperheystraat. Hier waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Waar het ongeluk precies heeft plaats gevonden en wat de toedracht is kon de politie vanmiddag nog niet zeggen.

Een rapid responder van de ambulancedienst is ter plaatse gekomen om één van de betrokkenen te onderzoeken. Bij het ongeluk raakte uiteindelijk niemand gewond. Beide partijen hebben onderling de schade afgehandeld. De politie heeft hierbij geassisteerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren