Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met beknelling op A58

Toegevoegd: 07-03-2007, 18.09 uur
Door: Roland de Jong & Erik Schwartz

'S-GRAVENPOLDER - Op de A58 is woensdag aan het einde van de middag een ongeval gebeurd waarbij sprake was van een beknelling.

Het ongeluk gebeurde rond half zes. Bij de aanrijding waren drie personen-auto's betrokken. In een personenauto die van achteren werd aangereden raakte de bestuurster dusdanig gewond dat ze door de brandweer uit haar auto moest worden gehaald.

De brandweerlieden knipten de zijkant van het voertuig open om het slacht-offer zo liggend uit de auto te kunnen halen. Na een klein half uur kon het slachtoffer met een ambulance naar het Oosterscheldeziekenhuis vervoerd worden.

De drie auto's die bij het ongeval betrokken waren werden door bergings-bedrijf Van Mourik afgevoerd. Als gevolg van de aanrijding ontstond een file ontstaan van vier kilometer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren