Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Hennepkwekerij veroorzaakt woningbrand Aardenburg

Toegevoegd: 23-08-2021, 13.00 uur
Hennepkwekerij veroorzaakt woningbrand Aardenburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Na een brandmelding is zondag aan het einde van de middag een wietkwekerij ontdekt in een woning in Aardenburg.


Rond 17.25 uur kwam volgens de politie een melding binnen van een smeulende brand in een huis aan de Reinaertstraat. De brandweer van Aardenburg werd vervolgens met spoed ter plaatse gestuurd om te blussen. Volgens de politie bleek er niemand thuis te zijn. De brand bleek te zijn ontstaan in een hennepkwekekerij die zich in de woning bevond.

De politie meldt vandaag dat de kwekerij ongeveer twee kilo hennep omvatte. De bewoner van het pand, een 54-jarige man, zal nog worden verhoord. "Onder meer over de diefstal van elektriciteit en water", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (24-8-2021 om 11:57)
Mooi zaak. Weer een minder. Hoe stom kan je zijn.
E Muller (24-8-2021 om 08:48)
Zulke criminelen dat zijn, het ,moeten ze helemaal financieel uitkleden en alle schade /diefstal / inzet hulpdiensten laten betalen !
GoverntheMente (23-8-2021 om 17:51)
Klote verbod op wietteelt. Levert gevaarlijke situaties (in woonwijken) op. En het helpt geen ruk, gekweekt word het toch wel. Geld ook voor andere drugs trouwens.
Cookie-instellingen beheren