Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Jongens vast in lift winkelcentrum Middelburg

Toegevoegd: 24-08-2021, 10.44 uur - Update: 24-08-2021, 11.53 uur
Jongens vast in lift winkelcentrum Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft maandagavond twee jongens bevrijd nadat zij vast waren komen te zitten in een lift in winkelcentrum TREF in Middelburg.


Bij de brandweer werd kort voor 20.00 uur gemeld dat twee jongens met hun fietsen de lift bij het winkelcentrum rond de Albert Heijn-supermarkt aan de Pottenbakkerssingel hadden genomen maar hierin vast waren komen te zitten omdat deze niet meer naar boven en naar beneden wilde.

In eerste instantie werden de vrijwilligers van de brandweerpost Rooseveltlaan opgeroepen maar omdat er onvoldoende bezetting was werd al snel een ploeg van de kazerne aan de Stromenweg gealarmeerd. Even leek het erop dat ook die niet uit kon rukken en daarom werd ook de brandweerpost Torenweg opgeroepen.

Uiteindelijk namen de brandweerlieden van de post Stromenweg de melding wel gewoon voor hun rekening. Eénmaal ter plekke hadden zij de klus ook snel geklaard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren