Weerbericht:
Vrij helder, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto in beslag genomen na rijden onder invloed

Toegevoegd: 26-08-2021, 17.03 uur
Auto in beslag genomen na rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - In de Prins Clauslaan in Tholen werd vanmorgen door politieagenten een automobilist betrapt die onder invloed van drugs in zijn auto reed.


De Tholenaar van 19 jaar had al eerder zijn rijbewijs moeten inleveren vanwege een soortgelijke overtreding. Agenten zagen hem donderdag rond 08.45 uur toch weer rijden en besloten hem te controleren.

Hij moest een speekseltest doen en die wees uit dat hij onder invloed was van THC (de werkzame stof in hasj en wiet). De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij een verklaring aflegde.

De auto van de man is in beslag genomen door de politie. Van hem is een bloedmonster afgenomen door een GGD-arts. Dit bloed wordt onderzocht door medewerkers van het NFI. Als de uitslag bekend wordt bepaalt een officier van justitie over de verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren