Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van inbraak in Tholen

Toegevoegd: 28-08-2021, 14.16 uur
Politie zoekt getuigen van inbraak in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak in Tholen. Ook mensen die camerabeelden hebben kunnen zich melden.


Volgens de politie werd er tussen 25 augustus 16.00 uur en 26 augustus 20.15 uur ingebroken in een woning aan de Ten Ankerweg. Wat er precies buit is gemaakt en hoe de inbrekers binnen zijn gekomen is niet bekend gemaakt.

De politie vraagt getuigen zich te melden. Ook mensen die camerabeelden hebben uit de omgeving mogen contact opnemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jvdm (28-8-2021 om 19:45)
Lekker bericht weer. De Ten Ankerweg is 600 Meter lang, is het op nr 1 gebeurd of nr 130? Zo'n bericht kan je beter niet plaatsen, of de politie moet eens concreter worden.
Cookie-instellingen beheren