Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Snelle schipper bekeurd op Goese Meer

Toegevoegd: 28-08-2021, 14.35 uur
Snelle schipper bekeurd op Goese Meer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft de afgelopen tijd meerdere controles gehouden op het Goese Meer naar aanleiding van klachten. Gisteren is er een schipper bekeurd voor een forse snelheidsovertreding.


De controles zijn volgens de politie naar aanleiding van klachten en gevaarlijke situaties. Gisteren werden er dertien vaartuigen gecontroleerd. Hierbij werd één schipper gemeten met een snelheid van 30 km/h waar 6 km/h was toegestaan.

Tegen deze persoon is dan ook proces verbaal opgemaakt. Daarnaast laat de politie weten vaker te gaan controleren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (30-8-2021 om 14:06)
Ineke, het gaat hier over een situatie. Deze ter vergelijking naast elkaar gelegd. Te snel varen, te snel rijden. Veroorzaakt dezelfde overlast voor andere mensen. Ook zeker wat dat opjutten betreft. Op de weg of op het water. Het gaat er mij om dat er wel moeite wordt gestoken in de controle op “ hardvaarders” en zo weinig tot niet in “ hardrijders” Maar ja, we zijn er hier nog maar 5 jaar mee bezig om situatie veilig te krijgen.
Ineke (29-8-2021 om 20:33)
Loes het gaat hier over iemand die te snel vaart. Die kan volgens mij geen fietsers of voetganger opjutten
Loes (28-8-2021 om 22:41)
Vorige beschreven situatie doet zich voor op de Westwal/ Opril Westwal. En ja, ook in Goes
Loes (28-8-2021 om 22:36)
Worden de snelle rijders hier in een smalle, eenrichtings- en bestemmingsstraat ook eens gecontroleerd? Voor de duidelijkheid, is geen bestemmingsverkeer die hier als gekken voorbij komen jakkeren. En ja, ook al heel veel geklaagd hierover, en nog. En ja, is hier een zeer onveilig situatie door die bestuurders die je uit de weg toeteren en volaan zitten te gassen achter je als je hier fietst of loopt. En ja, wij willen dus dat ook hier gecontroleerd gaat worden.
Theo Burgers (28-8-2021 om 16:26)
Gelijk voor een paar maanden het vaarbewijs innemen, aldoende leert men. een ex Binnenvaart schipper.
Cookie-instellingen beheren