Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 40 km

Hardrijder blijkt onder invloed drank en drugs

Toegevoegd: 30-08-2021, 12.38 uur
Hardrijder blijkt onder invloed drank en drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij Heinkenszand hebben surveillerende agenten zondagavond rond 20.30 uur een automobilist van de weg gehaald die fors te hard reed en onder invloed bleek te verkeren.


De 26-jarige Terneuzenaar was betrapt toen hij met 151 kilometer per uur over de Sloeweg (N62) had gereden. Op de Assenburgweg in Borssele kon de man worden staandegehouden. Agenten namen bij de man een blaastest af en hieruit bleek dat hij teveel gedronken had. Een speekseltest scoorde vervolgens positief op het gebruik van cocaïne.

De Terneuzenaar moest mee naar het bureau en een GGD-arts nam daar een bloedmonster van de automobilist af. De man kreeg voor nu een algeheel rijverbod van 24 uur voor het rijden onder invloed. Een officier van justitie neemt een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak als de uitslag van het bloedonderzoek bekend is. Tegen de man wordt sowieso proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (30-8-2021 om 15:09)
Nooit meer z'n rijbewijs teruggeven!
Cookie-instellingen beheren