Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Belg onder invloed vernielt ruit van woning Axel

Toegevoegd: 30-08-2021, 12.42 uur
Belg onder invloed vernielt ruit van woning Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Een 32-jarige Belg heeft zondag rond 18.00 uur een ruit van een woning aan de Van Gistellelaan in Axel vernield. Hij kon door de politie worden ingerekend. Een conflict in de relationele sfeer was mogelijk de aanleiding voor de vernieling, zo meldt de politie.


Aan het einde van de middag werden agenten opgeroepen voor de melding van de vernieling. Ter plekke zagen zij de mogelijke dader weglopen van de woning waar de vernieling was gepleegd. Ze besloten de persoon aan te houden. De arrestant bleek een 32-jarige Belg te zijn die onder invloed vam amfetamine verkeerde. Nader onderzoek wees uit dat zijn auto was voorzien van valse kentekenplaten.

De verdachte werd naar een politiecellencomplex gebracht om te worden gehoord. Een GGD-arts is naar het cellencomplex gekomen om een bloedmonster van de verdachte af te nemen. Omdat de man met de auto naar Axel was gereden, neemt een officier van justitie een beslissing over de afwerking van de zaak met betrekking tot het rijden onder invloed.

Tegen de man wordt sowieso proces-verbaal opgemaakt voor alle strafbare feiten die hij beging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren