Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte diefstal mede dankzij politiehelikopter aangehouden

Toegevoegd: 01-09-2021, 11.20 uur
Verdachte diefstal mede dankzij politiehelikopter aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft dinsdagmiddag in Goes een man aangehouden die spullen uit een fietstas wilde stelen. Mede dankzij een politiehelikopter die toevallig in de omgeving vloog, kon de verdachte snel worden aangehouden.


De aanhouding gebeurde dinsdag tegen het einde van de middag. Dankzij een oplettende getuige en de politiehelikopter die een surveillancevlucht boven Goes en omgeving uitvoerde, kon de politie de man al snel op de Dam aanhouden.

De verdachte zou spullen uit een fietstas hebben meegenomen. De agenten vonden alle spullen en konden deze weer terugbrengen naar de eigenaar. De man die door de politie werd aangehouden krijgt een dagvaarding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren