Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie jaar cel geëist tegen verdachte seksueel misbruik

Toegevoegd: 02-09-2021, 21.04 uur
Drie jaar cel geëist tegen verdachte seksueel misbruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Vlissinger J. J. (40) zou drie jaar cel moeten krijgen plus nog eens een jaar voorwaardelijk met een proeftijd van vijf jaar. Dat vindt het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg. De zaak tegen de Vlissinger diende donderdag.


J. wordt ervan verdacht vanaf 2015 het dochtertje van een bevriend echtpaar vanaf haar zesde jaar seksueel te hebben misbruikt. Haar broertje, toen 13 moest zich in 2020 tijdens een vakantie seksuele handelingen van J. ondergaan. Naast het seksueel misbruik wordt J. er nog van verdacht enkele duizenden kinderpornografische afbeeldingen in het bezitten hebben gehad en ook foto's van het meisje te hebben gemaakt en met anderen gedeeld.

De kinderen hebben een claim in gediend van ruim 22.000 euro aan smartengeld. Het misbruik met voornamelijk het meisje kon gebeuren omdat zowel J. als zijn echtgenote vaak op de kinderen paste en J. met het meisje alleen was wanneer zijn vrouw even de woning had verlaten. De rechtbank gaat zich nu buigen over de zaak, de uitspraak volgt op 16 september.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. bal (6-9-2021 om 13:03)
smerige smeerlap jij zal moeten boeten maar de kindertjes nog te meer
Jm (5-9-2021 om 10:47)
Vrij laten deze persoon die ook nogeens 'papa' is. Probleem lost zich vanzelf op. Opruimen zullen we zulke mensen!
ger (3-9-2021 om 18:01)
wat een belachelijke lage straf, das nog niet eens de helft van het aantal jaren dat die smerige rotvent zijn gang gegaan is met het kind. als de lui die recht spreken het zelf eens zouden voelen wat dat kind aangedaan is dan waren de straffen vast veel hoger.
Hans Grimbergen (2-9-2021 om 21:34)
Ik kan niet begrijpen dat je er met zo'n milde straf er van af kan komen. Dit is geen waarschuwing voor de andere pedo's. In Malta kom je er niet mee weg in de gevangenis, daar staat je wat te wachten, en terecht. Daar is eenzame opsluiting de enige kans om het daglicht te kunnen blijven zien. Blijf met je poten van kinderen af is daar het motto, en daar sta ik volledig achter.
Cookie-instellingen beheren