Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

24 maanden cel voor seksueel misbruik Tholen

Toegevoegd: 02-09-2021, 21.04 uur
24 maanden cel voor seksueel misbruik Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 63-jarige M. B. uit Tholen veroordeeld tot een celstraf van vierentwintig maanden waarvan tien voorwaardelijk veroordeeld. De man moest voor de rechtbank verschijnen voor seksueel misbruik.


Het Openbaar Ministerie (OM) had eerder achttien maanden cel plus zes maanden voorwaardelijk geëist. De bekennende B. werd verdacht van seksueel misbruik van zijn dochter. Het meisje was toen de incest in 2009 begon zeven jaar oud. Het misbruik eindigde begin 2017. Twee jaar later werd er aangifte tegen hem gedaan.

De rechtbank ging niet helemaal mee in de eis van de officier van justitie. De rechter besloot dat de man een gevangenisstraf van 24 maanden moest krijgen waarvan 10 voorwaardelijk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (4-9-2021 om 16:35)
Wat een straf, het slachtoffer heeft levenslang.
ger (2-9-2021 om 23:08)
wat een belachelijke lage straf, das nog niet eens de helft van het aantal jaren dat die smerige rotvent zijn gang gegaan is met het kind. als de lui die recht spreken het zelf eens zouden voelen wat dat kind aangedaan is dan waren de straffen vast veel hoger.
een inwoner (2-9-2021 om 21:58)
Meisje heeft levenslang
Cookie-instellingen beheren