Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer ongeval Deltaweg, 4 auto's getakeld

Toegevoegd: 03-09-2021, 11.21 uur
Foto 6 van 12

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Darco (4-9-2021 om 07:52)
Afstand houden en je aan de regels houden, makkelijker kunnen wij het niet maken als wegbeheerders !
m (3-9-2021 om 20:53)
ik reed pas op de delta weg. ik reed netjes 80 km, gaan ze achter me zitten duwen. had er lak aan, maar zo gebeuren er wel ongelukken.
Tim Fakkeldij (3-9-2021 om 20:33)
Als je 80 Km/h rijdt op de Zeeland brug wordt je regelmatig ingehaald door figuren die waarschijnlijk hun rijbewijs gekregen hebben. Want rijden kunnen ze niet.
Gerrit (3-9-2021 om 18:21)
Aan de weg mankeert niets maar wel aan hè brein van de mens
Pieter S (3-9-2021 om 17:24)
Het raakt tijd dat er op deze weg veel meer gehandhaafd gaat worden ! Steeds meer mensen zijn bezig met andere dingen dan autorijden of komen te laat uit hun nest . De weg is niks mis mee , mentaliteit en verantwoordelijksheidsgevoel is heel veel mis mee ! Ik rijd hier ook dagelijks sinds 1984 en zie gedrag steeds lomper worden waardoor dit soort ongelukken gebeuren ! Mijn kleine goedkope Japannertje houdt automatisch 2 seconden afstand en remt vanzelf als ik niet reageer..... zelf in al die jaren 2 keer achterop aangereden op de brug ook door mensen die niet hadden opgelet , al ruim 20 jaar dagelijks hoofdpijn .
Meedenker (3-9-2021 om 16:01)
Deze route jaren lang gereden naar Brielle. Als je jezelf aan de voorgeschreven snelheid houdt word je ongeveer van de weg af gereden en passeren ze gewoon over de doorgetrokken streep ook op de Zeelandbrug het dubbele gedeelte op de Haringvlietsluizen is helemaal het Zandvoort van deze route. Mijn ervaring is dat deze weg veilig genoeg is maar dat er weggebruikers zijn die te weinig tijd nemen voor hun benodigde reistijd.
Cookie-instellingen beheren