Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser zwaargewond bij botsing in Kortgene

Toegevoegd: 03-09-2021, 12.54 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij een ongeval op een kruising in Kortgene is vrijdag aan het einde van de ochtend een fietser zwaargewond geraakt. Het traumateam uit Rotterdam verleende assistentie.


De fietser werd rond 11.50 uur geschept door een personenauto op de kruising van de Oudedijk en de Erreboutsweg. De auto reed over een 80-kilometerweg, de fietser stak vermoedelijk de weg over. Na de melding werden diverse politie-eenheden, twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde rond 12.05 uur op een veld nabij de ongevalslocatie. Even voor half één werd de gewonde met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter steeg even later ook weer op. De verkeerspolitie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Ter plekke zijn enkele getuigen gehoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren