Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli voor gewonde 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 04-09-2021, 00.36 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een traumahelikopter is vrijdagavond laat geland in 's-Heerenhoek. Dat gebeurde omdat in een woning in het dorp iemand ernstig gewond was geraakt.


Bij de 112-alarmcentrale kwam rond 23.15 uur een melding binnen van een persoon die gewond in een huis aan de Kuijpersdijk lag, vermoedelijk als gevolg van een val. Na de melding werden twee ambulanceteams, drie politiewagens en de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De ambulancemedewerkers verleenden eerste hulp en kregen later assistentie van het traumateam.

De helikopter landde bij een erf aan de 's-Heerenhoeksedijk. De gewonde werd per ambulance naar de helikopter gebracht. Rond 00.10 uur steeg de helikopter met patiënt weer op om deze vervolgens naar het ziekenhuis in Rotterdam te brengen. Het voorval trok veel bekijks.

Vierde oproep
Het was overigens de vierde keer dat de Rotterdamse helikopter vrijdag naar Zeeland werd opgeroepen. 's Ochtends werd de helikopter omstreeks 09.10 uur naar een woning aan de Statenlaan in Middelburg gestuurd maar niet meer ingezet. Rond het middaguur werd het traumateam ingezet bij een ernstig ongeluk in Kortgene en aan het einde van de middag werd hulp verleend bij een motorcrossongeluk in Sint Philipsland.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren