Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Hond gered bij woningbrand Eendrachtsweg Tholen

Toegevoegd: 05-09-2021, 00.41 uur - Update: 05-09-2021, 00.56 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In een bovenwoning aan de Eendrachtsweg in Tholen heeft zaterdagavond brand gewoed. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Een hond kon uit de woning worden gered.


De brand op de eerste verdieping werd kort na 20.00 uur gemeld. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Er werden twee tankautospuiten en een hoogwerker ingezet. Rond 20.30 uur was de brand onder controle, rond 21.25 uur kon het definitieve sein 'brand meester' worden gegeven. 

Een hond die nog in de woning aanwezig was kon door de brandweer worden gered. Het huis is beschadigd geraakt. Een medewerker van Stichting Salvage is ingezet om de eigenaar te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (5-9-2021 om 20:17)
wat fijn dat het diertje is gered , ook voor de bewoners .
Cookie-instellingen beheren