Weerbericht:
Vandaag droog, morgen regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer rukt uit voor losgeraakte tak

Toegevoegd: 05-09-2021, 23.32 uur
Brandweer rukt uit voor losgeraakte tak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is zondagavond uitgerukt voor een melding van stormschade in Burgh-Haamstede. In het dorp was een tak losgeraakt die boven een fietspad hing.


Rond 18:55 uur kreeg de brandweer een melding binnen over een loshangende tak bij de Kraaijensteinweg in Burgh-Haamstede. Ter hoogte van het Toledo's Pad was een tak los komen te hangen boven het fietspad.

De brandweer van Burgh-Haamstede rukte uit voor de melding. Met behulp van een lier is de tak naar beneden gehaald. Daarop konden de brandweerlieden de tak in stukken zagen. Hierdoor was de overlast verdwenen en kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren