Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen inbraak Bruinisse

Toegevoegd: 06-09-2021, 07.01 uur
De woninginbraak vond plaats aan de Dokter de Kockstraat in Bruinisse.
De woninginbraak vond plaats aan de Dokter de Kockstraat in Bruinisse.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - De politie zoekt mensen die informatie hebben over een woninginbraak die zaterdagavond 4 september in Bruinisse zou zijn gepleegd. Volgens de politie zouden er drie verdachte vrouwen bij de betreffende woning zijn weggelopen.


Volgens de politie vond de woninginbraak zaterdag 4 september plaats tussen 19.00 en 20.30 uur in de Dokter de Kockstraat in Bruinisse. Volgens de wijkagenten van Schouwen-Duiveland zouden daarbij zijn 3 verdachte vrouwen zijn weggelopen. Zij zouden vermoedelijk door een personenauto zijn opgepikt.

De agenten zoeken nu naar mensen die meer weten over het drietal of de woninginbraak. De dienders roepen mensen die informatie hebben op om contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren