Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 56 km

Agent bedreigd door inbreker, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 06-09-2021, 08.33 uur
De inbraak vond plaats in een leegstaand restaurant.
De inbraak vond plaats in een leegstaand restaurant.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een agent is maandag door een inbreker bedreigd in Terneuzen. Het voorval gebeurde toen de diender de inbreker tegen het lijf liep, hierbij bedreigde de man de agent met een mes.


De bedreiging vond maandagochtend rond 07.00 uur plaats bij de kruising van de Vijverhof met de Frederik van Eedenstraat. De inbreker probeerde zijn slag te slaan in een leegstaand restaurant dat daar staat. Echter werd de man overlopen door agenten tijdens zijn daad. Daarbij haalde hij een mes tevoorschijn waarmee hij een van de agenten bedreigde. Vervolgens ging de man er vandoor en wist te ontkomen.

De politie zoekt nog naar de inbreker en vraagt mensen onder meer via Burgernet om mee te kijken. De man zou 1,65 meter lang zijn, zwart steil haar, een sikje en een snor hebben. Ook zou hij op het moment van de bedreiging een winterpetje dragen. Verder zou de inbreker tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. De politie benadrukt dat men de man niet zelf moet benaderen. Als iemand de man ziet, moet er gelijk naar 112 gebeld worden. Mensen die informatie hebben, kunnen bellen naar 0900-8844.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron d'hondt (6-9-2021 om 19:04)
Slappe hap
a.jb (6-9-2021 om 14:45)
wat een steljes watjes gelijk neer schieten dat tijg
bram goeree (6-9-2021 om 13:51)
als je bedreigd word mag je toch schieten .hoeft niet gelijk dodelijk te zijn maar in zijn been bv dan loopt hij niet meer weg .anders nog een keer in zijn andere been .moet hij maar niet willen inbreken toch .beroeps risico is dat
Timsalabim (6-9-2021 om 13:28)
Die twee Tarzan's hiero in de reacties snappen kennelijk niet dat je niet altijd je dienstwapen kan gebruiken. Maar ja, hun kunnen dat natuurlijk weer wel; deze twee bare knuckle streetfighters die alle bestaande vechtsporten meester zijn en gediend hebben bij een "uiteraard"geheime elite eenheid van defensie zullen het wel eens even vertellen vanaf de digitale zijlijn!
Peter Quest (6-9-2021 om 13:16)
Nou dan kan oom agent zeker aangifte doen. Moeten we hem allemaal zielig vinden. Bij deze, toon je ballen en trek je revolver. Zo´n ding heb je toch gekregen omdat het een stuk gereedschap is van een agent. Of heb je dat om gezag uit te stralen maar er niets mee mag doen? In dat laatste geval, dan kan je beter een andere baan zoeken.
Witte (6-9-2021 om 10:34)
Waar is uw blaffer ??? Wel wappie''s aftuigen maar geen inbreker de baas kunnen . Word het dan niet eens tijd voor een andere baan .
Cookie-instellingen beheren