Weerbericht:
Zacht en zonnig najaarsweer, tot vrijdagavond droog
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 140 km

Man zwaargewond na val van stellage

Toegevoegd: 06-09-2021, 11.23 uur
Man zwaargewond na val van stellage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft zondagavond in Terneuzen een zwaargewonde man aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de man vermoedelijk van een stellage was gevallen en er geen sprake van een misdrijf was.


De agenten troffen de man zondagavond rond 23.00 uur aan op een parkeerplaats aan de Finlandweg in Terneuzen. De man had zware verwondingen opgelopen en werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Uit het politieonderzoek bleek dat er geen sprake van een misdrijf was. Vermoedelijk was de man van een stellage gevallen en liep daarbij zware verwondingen op. Het is niet bekend wat de huidige toestand van het slachtoffer is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren