Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Traumahelikopter ingezet voor zwaar motorongeluk

Toegevoegd: 06-09-2021, 20.40 uur
Door: Remi Mesu

RITTHEM - Een traumahelikopter is maandagmiddag bij Ritthem geland voor een ongeluk met een motorrijder. Bij het ongeluk is de bestuurder van de motor zwaargewond geraakt.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 18.30 uur op de Europaweg West bij Ritthem. Een motorrijder was daar hard onderuit gegaan en had letsel aan het hoofd opgelopen.

Meerdere politie-eenheden en eenheden van de Marechaussee werden opgeroepen voor het ongeluk. Ook kwam de ambulancedienst met twee wagen ter plaatse. 

Naast de hulpdiensten die ter plaatse kwamen, werd ook de traumahelikopter opgeroepen voor het incident. Uiteindelijk moest de motorrijder na verzorgd te zijn in de ambulance per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam worden vervoerd.

Om de hulpdiensten hun werk veilig te laten uitvoeren werd de Europaweg West tijdelijk afgesloten. Tegen 20.00 uur was de motor geborgen en kon het verkeer weer over de weg rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marius (12-9-2021 om 20:18)
Tja tis natuurlijk wel een lekker bochtje
Nina (7-9-2021 om 10:09)
Iedere keer als ik een dergelijk bericht lees slaat de angst me om het hart om mijn zoon die ook op zo'n ding rij. Ik hoop dat het slachtoffer er goed uitkomt en heel veel sterkte aan vrienden en familie.
B. (6-9-2021 om 22:17)
Beterschap
Cookie-instellingen beheren