Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter opgeroepen voor val van paard

Toegevoegd: 07-09-2021, 09.11 uur
Traumahelikopter opgeroepen voor val van paard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een meisje is maandagavond bij een manege in Vlissingen van een paard gevallen. De traumahelikopter werd opgeroepen voor het ongeluk maar kon boven Vlissingen rechtsomkeert maken.


Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur bij een manege aan de Gerbrandystraat in Vlissingen. Een meisje was daar van haar paard af gevallen en had daarom medische hulp nodig. Naast de ambulance die ter plaatse kwam, werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

Omdat de helikopter uit Rotterdam al bezig was met een melding in Ritthem, moest de Lifeliner 3 uit Nijmegen ter plaatse komen. Boven Vlissingen kreeg de bemanning van de traumahelikopter echter te horen dat hun hulp niet meer nodig was. Hierop keerde de helikopter om. Ook vervoer per ambulance bleek uiteindelijk niet meer nodig te zijn


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren